A stat cu cadavrul sotului in dormitor timp de un an. Explicatia femeii: “Mi-am pierdut capul si l-am lasat acolo”

Ultima actualizare: 03-02-2016 07:11
politie Japonia

Politia a arestat o femeie in varsta de 69 de ani din orasul japonez Muroran pentru ca ar fi abandonat cadavrul fostulul sot. Cea care a alertat autoritatile este chiar fiica batranei.

Luna aceasta politia japoneza a facut o descoperire macabra in casa lui Yuko Yamaguchi. Autoritatile au gasit corpul mumificat al lui Hidekatsu, fostul sot al femeii. Aceasta a fost arestata pe loc sub acuzatia ca a abandonat un cadavru.

Barbatul a murit in februarie anul trecut, la varsta de 70 de ani, din cauza unui hematom intracranian, dupa cum a aratat autopsia, si timp de un an a zacut in dormitorul casei sale.

“Mi-am pierdut capul si am tot amanat sa raportez decesul asa ca l-am lasat acolo.” le-a declarat femeia politistilor, conform Tokyo Reporter.

Pe doua ianuarie, cea mai mare dintre fetele cuplului a venit in vizita si a intrebat unde este tatal ei. Dupa ce mama i-a spus ca a murit, iar trupul sau se afla in dormitor, fata a alertat imediat politia.

Oamenii legi au aflat ca vaduva a continuat sa primeasca pensia fostului sot si cerceteaza acum daca acesta este un posibil motiv pentru infractiunea comisa.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO