Accident la circul din Alexandria: Imblanzitorul de lei a fost sfasiat de fiara chiar sub ochii spectatorilor ingroziti VIDEO

Ultima actualizare: 04-12-2016 07:08
accident la circ

Spectatorii unui circ din orasul egiptean Alexandria au trecut prin momente teribile atunci cand numarul cu lei care se desfasura in fata lor a luat o turnura macabra. In tribune se aflau foarte multi copii.

Dresorul Islam Shaheen, in varsta de 35 de ani, se afla in fata publicului sau, intr-o cusca cu trei lei. Barbatul isi incepuse numarul si le conducea pe animale cu un baston. In timp ce era atent la unul dintre lei, celalalt a urcat pe o scara, iar al treilea, din senin s-a napustit cu violenta asupra lui si l-a muscat in zona gatului, relateaza Daily Mail.

Imblanzitorul de lei a cazut la pamant, in timp ce calaul sau inca se afla deasupra lui. Ceilalti ingrijitori au inceput sa loveasca animalul cu bete, dar nu au reusit sa il indeparteze la timp. Islam a fost dus de urgenta la spital, dar a decedat din cauza ranilor suferite. Lucra ca dresor de zece ani.

In momentul atacului muzica a incetat rapid, iar publicul a inceput sa urle de spaima si sa o ia la fuga. Leul era nou in grup, iar purtatorul de cuvant al circului a declarat ca e posibil sa fi reactionat asa pentru ca se afla in perioada de imperechere. Anul trecut, o femeie a murit intr-un accident similar, tot la circ.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO