Accident cumplit. Ce i-a ramas infipt in corp, la cativa milimetri de o artera, unui baiat de 12 ani care se juca in casa

Ultima actualizare: 19-07-2014 07:20
Hol

Blackpool, Anglia. Un baiat de 12 ani se juca in locuinta sa. Alerga pe coridor si apoi a urmat socul: o clanta i-a ramas infipta in bratul stang.

William Tattersall a avut noroc in ghinionul sau de a ramane cu o clanta infipta in brat. Aceasta s-a oprit la cativa milimetri inainte sa-i sectioneze o artera. "Am simtit o durere teribila, dupa care am lesinat", isi aminteste William. "M-am speriat foarte tare. M-am gandit: Este foarte grav", mai spune el, potrivit Bild.

In prima faza, baiatul a crezut ca doar s-a lovit de clanta, insa ulterior si-a dat seama ca aceasta il apasa din interiorul bratului. Atat de precis i-a patruns clanta in muschi, incat a curs foarte putin sange.

Din fericire, mama si fratele lui au ajuns acasa la scurt timp dupa incident si i-au putut acorda primul ajutor.

"Toti am ramas fara cuvinte, eram in stare de soc. Clanta putea sa-i rupa artera. Si atunci chiar ar fi fost grav. Dar metalul s-a infipt bine in tesut, a curs putin sange. Am vazut oameni in toata firea care au fost doborati de accidente mai putin serioase", declara fratele lui William, James.

Mama baiatului, Alex, afirma la randul ei: "Am vazut imediat ca William nu va ramane cu sechele. A fost tratat profesionist".

Cinci cadre medicale si tot atatia pompieri au pornit, imediat ce au auzit apelul de urgente, catre locul accidentului, in Blackpool, Lancashire, iar William a fost dus la spital si tratat corespunzator.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO