A vrut sa-si tatueze singur numele fiului sau pe mana, iar ca sa prinda curaj s-a imbatat. Rezultatul este dezastruos

Dată publicare: 20-04-2015 16:36
Dată actualizare: 23-04-2015 00:35


tatuaj

Un barbat din Marea Britanie care a decis sa-si tatueze singur pe brat numele fiului sau trece acum printr-un cosmar. Si asta dupa ce a facut o greseala de scriere pe care a corectat-o in cel mai neferict mod cu putinta.

Tom Moffatt, in varsta de 27 de ani, a vrut sa-si tatueze numele "Riley" pe bratul strang. In curand si-a dat seama ca... il scrisese gresit, asa ca l-a corectat in cel mai nefericit mod cu putinta.

Barbatul a incercat sa isi faca si o cruce in 2012, la cateva luni dupa ce baiatul lui, in varsta de patru ani, a venit pe lume. Iar povestea nu se opreste aici: tot pentru fiul lui a incercat sa isi scrie pe mana "sony boy", tot fara succes.

Acum, Tom, care mai are si o fetita, Kya, in varsta de doi ani, se declara socat. Si asta pentru ca, spune el, i-a fost foarte usor sa gasesaca pe internet un kit de tatuat, de 70 de lire sterline, pe care sa il cumpere. Beat, s-a tatuat singur, in camera de zi.

"Acum familia imi spune mereu: 'Tom, esti un idiot', iar prietenii fac destule glume pe seama mea - glume care nu pot fi repetate", a spus Tom.

Acum barbatul ii sfatuieste pe tineri sa apeleze la ajutorul profesionistilor daca isi doresc un tatuaj. In plus, trece printr-o serie de tratamente laser menite sa indeparteze cele trei tatuaje.

Sursa: mirror.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO