A vrut sa-si hraneasca pitonul, insa nu s-a asteptat sa i se intample asta. Femeia care il insotea a sunat imediat la urgente

Dată publicare: 07-10-2015 16:59
Dată actualizare: 10-10-2015 07:01


piton

Proprietarul unui magazin de reptile din Kentucky are peste 100 de serpi pe care ii comercializeza. In momentul in care a vrut sa-i arate unei femei cum se hranesc acestia, a fost la un pas de moarte.

Terry Wilkens a deschis capacul custii in care isi tinea pitonul lung de 6 metri si cu o greutate de 57 de kilograme. Inainte sa apuce sa-i arunce mancarea, barbatul a fost atacat de sarpe. Femeia care il insotea a sunat la urgente, iar politistii au reusit sa-l saveze la timp, desi atunci cand l-au gasit barbatul nu mai respira.

“Am vazut cu sarpele isi intoarce capul si se uita la el. I-am zis sa aiba grija. A fost ca un film horror in viata reala, probabil cel mai infricosator lucru pe care l-am vazut in viata mea. Inca sunt in stare de soc”, a marturisit femeia.

Proprietarul magazinului si-a revenit intre timp si a inceput sa vorbeasca, insa nu este clar inca ce va face cu pitonul.

Sursa: Mashable


VIDEO PROTVPLUS.RO