I-a fost amputat piciorul, dupa ce a fost trantit de profesor la podea. Motivul banal pentru care tanarul a fost bruscat

Ultima actualizare: 23-10-2016 07:06
thomas2

Unui adolescent american, din statul Georgia, i-a fost amputat piciorul drept, dupa ce a fost trantit la podea de catre profesorul lui

Montravious Thomas, in varsta de 13 ani, se afla in sala de curs, in Columbus, cand Bryant Mosley, profesorul sau l-a agresat fizic, din cauza "problemelor sale comportamentale" potrivit informatiilor politiei, relateaza Daily Mail

Renne Tucker, avocatul care ii reprezinta pe Thomas si mama lui, a declarat ca Mosley l-a trantit pe baiat in repetate randuri de podea si l-a trimis acasa, fara ca elevul sa fie consultat medical sau ca mama sa sa fie instiintata.

Dupa ce i-a fost amputat piciorul drept, avocatul lui Thomas a declarat: “Se simte destul de bine, avand in vedere situatia sa. A fost emotionat inainte de operatie si acum este la fel. Inca rezista.”

Lui Thomas i s-a amputat piciorul drept, de la genunchi in jos, pentru ca tibia i-a sectionat cateva vene si i-a oprit circulatia sangelui. Din 12 septembrie, cand a avut loc incidentul, Thomas este spitalizat.

Conform relatarii baiatului, el a incercat sa iasa din clasa pentru a o suna pe mama lui, cand Mosley l-a oprit.

Profesorul l-a trantit de podea fara niciun motiv. Avocatul sau a spus ca personalul scolii ar fi avut de gand sa cheme ambulanta, dar au decis ca nu e nevoie, iar dupa aceea Mosley l-a trimis intr-un autobuz, fara sa o anunte pe mama tanarului.

Familia lui Thomas vrea sa intenteze un proces impotriva profesorului si vor sa ceara despagubiri de 5 milioane de dolari.

Desi profesorul Mosley nu mai este angajat la acea scoala, el nu a fost acuzat de nicio infractiune privind incidentul.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO