Era coada mare la bere. O femeie din SUA a ratat momentul in care iubitul ei o cerea de sotie. VIDEO

Dată publicare: 02-08-2012 09:42
Dată actualizare: 20-10-2012 23:59


Cerere in casatorie

Greg Altringer, un mare fan al echipei de baseball Chicago Cubs, a vrut sa isi ceara iubita in casatorie in pauza unui meci, insa organizatorii au ales cel mai prost moment pentru a afisa pe tabela mesajul pregatit de acesta.

Cei doi formau un cuplu de peste trei ani, asa ca Greg s-a gandit ca momentul in care o va intreba pe Erica daca vrea sa fie sotia lui trebuie sa fie unul special.

Acesta a aranjat ca, la finalul reprizei a 15-a a meciului echipei de baseball Chicago Cubs, pe tabela stadionului sa apara mesajul "Erica, vrei sa fii sotia mea?".

Cu putin timp inainte de momentul stabilit, mama lui Greg a trimis-o pe iubita fiului ei sa cumpere cateva beri, pentru a avea ocazia sa-i roage pe cei din jur sa filmeze momentul cererii in casatorie.

Cea mai frumoasa declaratie de dragoste! 10 milioane de oameni au vazut clipul

Din nefericire pentru acesta, coada la magazin era foarte lunga, asa ca in momentul in care mesajul a aparut pe tabela, Erica nu a apucat sa il vada.

"Am ramas stupefiat", povesteste Gary.

Barbatul si-a revenit insa repede din soc si hotarat sa treaca la planul B.

Si-a asteptat iubita sa se intoarca la loc, s-a asezat in genunchi si a cerut-o in casatorie.

Erica a izbucnit in lacrimi si a acceptat cererea lui Gary, moment in care toti fanii prezenti pe stadion au inceput sa aplaude.

Condimenteaza-ti casnicia in 9 pasi simpli

"A fost cel mai tare meci din viata mea", a declarat Erica pentru The Great Falls Tribune.

Sursa: Fox News


VIDEO PROTVPLUS.RO