A vrut sa-i faca o surpriza iubitei, dar totul s-a transformat intr-un dezastru. Ce s-a intamplat

Dată publicare: 11-08-2014 15:58
Dată actualizare: 14-08-2014 07:11


foc

Amanj Issen, in varsta de 29 de ani, a vrut sa-si surprinda iubita, pe Jana Stankeviciute, in varsta de 25 de ani, pe care nu o mai vazuse de o luna, dupa ce aceasta a fost in vacanta in Letonia.

 Pentru a-i arata ca i-a fost dor de ea, barbatul a aranjat mai multe lumanari in forma de inima si in forma numelui femeii, potrivit The Mirror.

Apoi, Amanj a inchis usa camerei in care pregatise surpriza, acest ultim gest dovedindu-se unul prost gandit. Imediat dupa ce barbatul a plecat, covorul din camera a luat foc de la lumanari, intreaga camera fiind cuprinsa de flacari.

Dupa ce a incercat sa stinga flacarile singur, barbatul s-a vazut nevoit, la un moment dat, sa cheme de urgenta pompierii. In momentul in care s-a intors acasa, Jana a prins casa inca arzand.

"Am vrut sa fac ceva frumos, insa a fost un esec major. M-am chinuit mult sa decorez camera. Cand m-a sunat sa-mi spuna ca ajunge in 30 de minute, am aprins lumanarile", a spus Amanj.

Cei doi au ramas acum pe drumuri si isi cauta un alt loc unde sa locuiasca, dupa ce dezastrul cauzat de incendiu a transformat casa in cenusa.

 

 

 

Sursa: The Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO