A vrut sa fie celebru, dar s-a facut de ras pe Internet. Ce a publicat un scriitor pe Amazon

Ultima actualizare: 03-11-2012 00:09
Roger Ellory

Roger John Ellory, un cunoscut scriitor britanic, autorul unor romane politiste de succes, a incercat sa-si sporeasca faima pe site-ul Amazon, unde se vand cartile sale. Acum este insa nevoit sa-si ceara scuze fata de cititori.

Desi era un romancier apreciat si primise chiar premiul Romanul Politist al Anului 2010, Ellory a simtit nevoia unor cronici favorabile si s-a gandit ca ar fi bine sa le scrie chiar el, semnand sub mai multe nume false.

Cronicile care elogiau “geniul” lui erau scrise pe site-ul Amazon, unde tot el isi cataloga romanele ca fiind de “5 stele”, in timp ce oprele altor scriitori rivali erau denigrate.

Ellory semna aceste cronici sub numele Jelly Bean sau Nicodemus Jones.

Acum, insa, acest obicei al lui a fost demascat de un alt scriitor, Jeremy Duns, iar Ellory a fost nevoit sa recunoasca tot.

Roger John Ellory, in varsta de 47 de ani, este autorul a 10 romane politiste, care s-au vandut in peste un milion de exemplare fiecare.

Scriitorul si-a cerut scuze fata de cititorii sai pentru aceste cronici mincinoase, declarand ca a fost “eroare de judecata”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO