Pretul pentru un gest frumos. A vrut sa ajute un cuplu si acum ar putea sa plateasca scump

Ultima actualizare: 04-01-2013 07:16
cuplu

A vrut sa ajute un cuplu, insa acum regreta teribil gestul facut. In urma cu trei ani, un barbat din Marea Britanie a acceptat sa fie donator pentru doua femei care isi doreau un copil. Acum, el plateste consecintele.

Angela Bauer, in varsta de 40 de ani, si Jennifer Schreiner, 34, formau acum trei ani de zile un cuplu. Cele doua isi doreau foarte tare un copil si astfel au apelat la un donator de sperma.

Ele au pus pe un site anuntul prin care cereau ajutorul unui barbat care sa le indeplineasca dorinta de-a avea un copil impreuna.

William Marotta, casatorit si cu copii acasa, a vazut anuntul si a decis sa le ajute. El a semnat un document prin care era de acord sa renunte la orice drept asupra copilului, inclusiv la orice fel de implicare financiara in educatia lui.

Intelegerea celor trei a picat la inceputul anului 2012, cand femeia care a nascut fetita in urma inseminarii artificiale a depus actele pentru ajutor social. Ea si partenera ei de viata se despartisera, iar problemele financiare nu au intarziat sa apara.

Femeia nu a mai putut sa isi intretina fetita din cauza unor probleme de sanatate.

Departamentul care se ocupa de protectia copilului s-a sesizat in acest caz, iar un avocat a depus o cerere prin care solicita tatalui biologic pensie alimentara pentru copil.

Intelegerea facuta de donator si cuplu ca fost declarata nula pe motiv ca nu au apelat la un medic specializat in inseminare artificiala.

“Imi pare rau ca s-a ajuns aici. O sa incerc sa il sustin si sa nu fie nevoit sa plateasca pensie alimentara”, a declarat mama fetitei.

Pe data de 8 ianuarie va avea loc procesul in cadrul caruia se va decide daca donatorul va plati pensie pentru copil sau nu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO