A vrut o aparitie spectaculoasa de Halloween, iar lentilele cumparate erau sa o lase oarba. Ce s-a intamplat. FOTO

Dată publicare: 24-10-2015 14:11
Dată actualizare: 27-10-2015 07:08


Sarah Richards

Sarah Richards, 24 de ani, a vrut sa aiba o aparitie aparte la petrecerea de Halloween de anul trecut. Tanara nu s-a gandit nicio clipa ca lentilele cumparate aveau sa o aduca la un pas de orbire.

Sarah a cumparat perechea de lentile de pe internet, cu 10 lire, pentru a schimba culoarea ochilor, special pentru tinuta de Halloween.

"A fost ingrozitor. Si-au luat si cateva prietene, insa numai la mine a fost aceasta reactie alergica. A fost pentru prima data cand purtam lentile de contact, iar cand am ajuns acasa, am uitat sa le dau jos. A doua zi cand am incercat sa deschid ochii am simtit o durere ingrozitoare", a povestit Sarah.

"Nu vedeam decat o raza de lumina si simteam o durere ingrozitoare. Am mers imediat la spital. Doctorul mi-a spus sa nu mai port niciodata lentile. Ochii imi erau atat de rosii incat imi era teama sa ma mai uit in oglinda. Medicul mi-a explicat ca o astfel de infectie, netratata, poate duce la orbire. Am urmat un tratament de cateva luni pentru ca ochii mei sa se vindece", isi aminteste Sarah.

Tanara a decis sa isi povesteasca calvarul prin care a trecut in speranta ca tinerele sa invete din experienta ei si sa nu incerce asa ceva niciodata.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO