A vorbit mereu cu mana la gura din cauza danturii stricate. Cum arata dupa ce a primit cadou un tratament de 20.000 de euro

Ultima actualizare: 14-10-2016 07:17
probleme dantura

O femeie are zambetul complet transformat datorita unei interventii stomatologice complexe, in valoare de aproximativ 20.000 de euro, pe care a primit-o cadou.

Shontelle Crosby a fost toata viata complexata din cauza danturii ei strambe. Problemele s-au agravat la varsta de 13 ani, insa mama ei nu si-a permis sa o duca la un stomatolog, relateaza Metro.

Femeia, acum in varsta de 33 de ani, spune ca si-a ingrijit dantura, dar din cauza supraaglomerarii, au inceput sa se strice, iar la 33 de ani ani, gura ei arata oribil.

Aceasta problema a afectat-o foarte mult; oamenii au facut mereu glume pe seama ei si i-a fost foarte greu sa-si gaseasca un loc de munca decent.

"Nu pot sa o invinuiesc pe mama mea pentru asta, ea a muncit din greu ca sa aiba grija de mine si de fratii mei. Dar niciodata nu am putut sa zambesc si tot timpul imi acopeream gura cand vorbeam", a spus tanara.

La inceputul acestui an, o prietena a inceput o campanie de strangere de fonduri pentru a-i reda zambetului lui Shontelle, o campanie care a ajuns sa fie mediatizata la un post de radio. Demersul a ajuns in atentia unei clinici stomatologice, care s-a oferit sa suporte costurile interventiilor in cazul femeii, care s-au ridicat suma de 17.312 lire sterline, adica aproximativ 20.000 de euro.

Refacerea danturii a durat mai mult de trei luni, dar rezultatul este fabulos. Shontelle este acum foarte fericita, mai ales ca iubitul ei a cerut-o in casatorie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO