A venit acasa mai devreme si a trait un soc. Ce a facut o sotie dupa ce si-a gasit sotul in pat cu amanta. VIDEO

Dată publicare: 11-08-2016 12:40
Dată actualizare: 14-08-2016 06:58


filmare amanta

O sotie din Thailanda a avut parte de socul vietii ei cand a ajuns acasa si si-a gasit sotul in pat cu amanta.

Femeia n-a stat deloc pe ganduri si a dat-o afara pe amanta din apartament, a filmat totul, apoi clipul a ajuns pe Facebook.

Va fi o aventura pe care nu o va uita niciodata pentru amanta din filmare, care a fost data afara goala din casa, dupa ce sotia barbatului cu care era i-a prins in pat.

Presa locala din Bangkok scrie ca sotia s-a intors acasa mai devreme, dar cand a intrat in casa i-a gasit facand sex pe canapea.

Conform Daily Mail, tanara din imagine are 24 de ani si a fost vizibil socata de ceea ce se intampla. Dupa ce sotia intra pe usa si incepe sa o alunge, tanara incepe sa planga si se ascunde in coltul camerei, goala.

Stanjenit de situatie, barbatul ii arunca niste haine ca sa se imbrace, telefonul si geanta, in timp ce tanara sta pe holulul blocului.

Dupa incident, cei doi soti s-ar fi despartit, iar tanara a depus plangere la politie impotriva sotiei, declarand ca a fost abuzata si tratata violent. Mai mult, aceasta spune ca a avut foarte mult de suferit de pe urma postarii clipului pe Facebook, care a devenit viral. Sotia insa a declarat ca un prieten a urcat filmarea.

Sursa: dvice.com


VIDEO PROTVPLUS.RO