A vazut o femeie care voia sa se arunce de pe un pod, iar urmatoarele secunde au fost cruciale. Cum i-a salvat tanarul viata

21-10-2015 18:01


Michael Owen

Gestul altruist al unui tanar de 22 de ani din Marea Britanie i-a salvat viata unei fete care voia sa se arunce de pe un pod din orasul Chippenham.

Michael Owen calatorea alaturi de iubita lui, Jemma, cand au observat o femeie pe marginea podului, pregatindu-se sa sara in traficul de pe autostrada de dedesubt. scrie Daily Mirror.

Tanarul nu a stat pe ganduri. A oprit masina pe dreapta si a incercat sa o linisteasca pe femeie.

"M-am dat jos si am inceput sa vorbesc cu ea. Era vizibil suparata, asa ca am vorbit despre orice mi-a trecut prin minte", a povestit Michael.

Asa a reusit sa o convinga pe femeie sa nu faca un gest necugetat si a tinut-o de mana apoi jumatate de ora, pana la sosirea politiei.

"Ii era prea frica sa mai coboare de pe pod si m-a tinut de mana ca sa ne asiguram ca nu aluneca si cade", a adaugat Michael.

Gestul sau altruist l-a transformat intr-un erou in orasul sau natal. "Sunt atat de mandra de el si de ce a facut. Toata familia e mandra de el. Are o personalitate uimitoare si o inima mare si asta s-a vazut", a spus sora tanarului.

Sursa: Daily Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO