A vandut pe Facebook poze indecente cu iubita in varsta de 14 ani. Pedeapsa pe care a primit-o un adolescent britanic

Dată publicare: 02-02-2015 16:16
Dată actualizare: 05-02-2015 07:04


adolescent

Un adolescent de 16 ani din Marea Britanie a devenit cel mai tanar condamnat pentru comercializarea unor fotografii indecente cu iubita lui minora, fenomen cunoscut sub numele de "revenge porn".

Adolescentul din Marea Britanie s-a folosit de reteaua de socializare Facebook pentru a vinde pentru 10 lire doua fotografii indecente cu fosta lui iubita, relateaza Daily Mail. Pozele au fost facute pe cand tanarul avea 14 ani, iar iubita lui - 15.

Tanarul, acum in varsta de 16 ani, avea in posesie peste 170 de imagini nud cu fosta iubita si intentiona sa le vanda pe toate. Fosta iubita i-a cerut sa stearga imaginile si a anuntat politia cand si-a dat seama ce vrea sa faca fostul ei iubit.

Cel care a cumparat pozele pentru 10 lire este un alt adolescent in varsta de 17 ani. Cei doi baieti au fost acuzati de distributie de materiale cu caracter pornografic in care apar copii. Adolescentii sunt obligati sa plateasca daune de cate 100 de lire si sa se supuna asa numitelor ordine de deferire (referral orders) prin care vor urma un program de reabilitare.
 

Sursa: Daily Mail

Tags: facebook, poze,


VIDEO PROTVPLUS.RO