A umblat 7.000 de kilometri pentru a-si cere iubita in casatorie, iar acum mesajul sau poate fi vazut din spatiu. VIDEO

Ultima actualizare: 07-12-2014 07:15
cerere casatorie

A vrut ca cererea in casatorie sa fie speciala si cum ingeniozitatea unora pare sa nu fi lasat multe optiuni neincercate pana in prezent, un barbat a decis ca momentul sa fie unic, putand fi vizibil din spatiu.

Lucru pe care l-a si facut. Nu a avut nevoie decat de o cerere de demisie, o calatorie de lunga durata prin Japonia, un GPS si putina precizie, relateaza Daily Mail.

Iar la finalul celor 7.000 de kilometri, parcursi in mare parte pe jos, cu bicicleta, cu feribotul si de foarte putine ori cu masina, artistul japonez Yasushi Takahashi si-a dus planul la indeplinire.

La baza ideii sale s-a aflat tehnologia GPS, care a cartografiat fiecare pas pe care l-a facut in lunga sa incursiune prin Japonia, care a pornit de pe Insula Hokkaido si s-a incheiat pe Insula Kyushu.

Privit din spatiu, traseul sau, bine stabilit cu mult timp inaintea calatoriei, a capatat forma unei cereri in casatorie "Marry me" (n.r. Casatoreste-te cu mine).

"Am vrut sa scriu cea mai mare cerere de casatorie, si am realizat ca trasarea ei prin GPS este varianta", a explicat artistul la final.

Expeditia, poate cea mai romantica de pana acum, are ca scop promovarea beneficiilor mersului pe jos, iar intreaga aventura va face subiectul documentarului "Walkumentary Series", un proiect online produs de o echipa din Amsterdam, Olanda.

In varsta de 31 de ani, barbatul si-a dat demisia in anul 2008 si a inceput sa se gandeasca la aceasta calatorie care i-a luat sase luni pentru a o duce la capat.

Finalul, in cazul sau, a fost unul fericit si asta pentru ca iubita acestuia a raspuns pozitiv propunerii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO