A uitat cheile si a incercat sa intre in casa pe geam. Aproape ca reusise, dar apoi un lucru neasteptat s-a intamplat. VIDEO

Ultima actualizare: 27-10-2016 07:15
patania unei fete

Filmarea in care o tanara incearca sa intre in casa folosindu-se de geamul de la primul nivel al cladirii a ajuns instant pe YouTube. Motivul: cazatura zdravana trasa de aceasta, cand mai avea foarte putin si reusea.

"S-a inecat ca tiganul la mal" ar putea spune unii la vederea acestor imagini in care o fata care si-a uitat cheile de la locuinta cauta metode ingenioase, care sa ii puna abilitatile fizice la incercare, de a intra in casa, relateaza Mirror.

Tanara se urca pe un morman de caramizi pentru a ajunge la geamul de la etajul unu al locuintei, care era deschis. Ea foloseste pe post de treapta un geam micut de la parter si reuseste sa se prinda cu bratele de pervazul ferestrei de la etaj si chiar sa isi vare capul inauntru.

Probabil distrasa de ceva, fata si-a pierdut concentrarea, piciorul de sprijin i-a alunecat si a aterizat in fund pe mormanul de caramizi, care s-a si daramat. In reactia ei se poate citi cu usurinta durerea prin care trece.

Clipul a fost postat pe YouTube in urma cu cateva zile de catre un utilizator chinez.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO