A ucis doua persoane intr-un accident de masina, iar la cateva ore a postat un mesaj socant pe Facebook. Ce a scris tanara

03-04-2016 14:35


accident Shutterstock

O femeie care a ucis doua persoane intr-un accident de masina a lasat un mesaj socant pe Facebook la doar cateva ore.

Brianna Longoria, in varsta de 18 ani, a lasat un mesaj tulburator pe Facebook, la cateva ore dupa ce a provocat un accident de masina, in urma caruia 2 persoane si-au pierdut viata.

Brianna s-a plansa ca dupa accident, cazul ei a aparut la toate posturile locale de televiziune. "Sunt peste tot la stiri, am provocat un accident de masina, doi oameni au murit", acesta a fost postarea pe care tanara a lasat-o pe Facebook, dupa ce a ucis doua persoane.

Tanara a intrat intr-o alta masina, dupa ce a trecut pe rosu, iar accidentul s-a soldat cu 2 morti. Ea si prietenii ei au fost dusi la spital si au primit ingrijiri medicale, insa ranile nu erau foarte puternice, conform Metro.

Investigatorii vor sa afle acum de ce tanara n-a stat la semafor, conform regulilor, si a trecut pe rosu. Pe retelele de socializare se vehiculeaza ca tanara ar fi avut o problema medicala. Intre timp, anchetatorii sustin ca tanara n-ar fi consumat alcool si nu este clar motivul pentru care a produs tragicul accident.

 

 

She drove through a stop sign and crashed into a car killing two men inside

Posted by Metro on Sunday, April 3, 2016

Sursa: Metro

VIDEO PROTVPLUS.RO