A trimis emoticoane in mesaje, dar a regretat amarnic. Ce surpriza neplacuta a avut cand a venit factura

Dată publicare: 03-02-2015 09:17
Dată actualizare: 06-02-2015 07:12


factura telefon

O femeie din Marea Britanie s-a trezit cu o factura de 1200 de lire la telefon, echivalentul a aproximativ 1500 de euro, dupa ce a trimis mai multe mesaje in care a folosit emoticoane.

Paula Cochrane, in varsta de 48 de ani, spune ca nu stia ca toate emoticoanele sunt taxate precum imaginile trimise de pe telefonul mobil, scrie Daily Mirror.

"Sunt furioasa. Nu am mai auzit de asa ceva in viata mea si am telefonul mobil de ani de zile. Chiar si angajatii de la sediul local al companiei de telefonie au fost socati cand le-am spus. Nici ei nu stiau ca emoticoanele sunt taxate astfel", a povestit britanica.

Reprezentantii companiei spun insa ca emoticoanele au fost trimise sub forma unor MMS-uri si taxate ca atare din cauza setarilor din telefonul femeii.

"Mesajele MMS nu intra in abonamentul doamnei Cochrane. Exista o serie de factori care influenteaza modul in care clientii sunt taxati pentru folosirea emoticoanelor. In acest caz, este vorba despre setarile de la setul de casti, care e o greseala a producatorilor telefonului, nu a noastra", a declarat un purtator de cuvant al companiei.

Sursa: Daily Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO