A tras un fum dintr-o tigara de marijuana sintetica, iar asta i-a fost fatal. Tanarul a intrat in moarte cerebrala

Dată publicare: 10-08-2014 17:45
Dată actualizare: 13-08-2014 06:56


Connor Eckhardt

Connor Eckhardt din California a murit la numai 19 ani dupa ce a fumat o singura data marijuana sintetica. Tanarul a adormit dupa ce a tras primul fum si nu s-a mai trezit niciodata. A intrat in moarte cerebrala.

Parintii lui Connor, Devin si Veronica, au decis sa faca publica povestea fiului lor tocmai pentru a atrage atentia asupra pericolului reprezentant de marijuana sintetica, cunoscuta sub numele K-2, mult mai nociva decat cea naturala.

Marijuana sintetica se vinde sub numele de “K-2″ si “Spice” si printre efectele secundare ale consumului se afla starile extreme de agitatie si paranoia, ducand pana la psihoze in unele cazuri. Unii dintre tinerii care au consumat acest drog au dezvaluit ca unul dintre efecte este imposibilitatea de a te misca, in ciuda faptului ca mintea este constienta.

Connor isi exprimase dorinta ca in cazul in care i s-ar intampla ceva, organele sale sa fie donate. Parintii i-au indeplinit aceasta dorinta.

"Am tot sperat ca va deschide ochii si ca totul va fi bine. Nu a fost asa. A luat o decizie gresita, iar asta ni l-a luat de langa noi. Tinerii trebuie sa inteleaga ca nu este un joc, este cat se poate de real si de nociv ", a spus mama lui Connor.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO