A surprins cu Google Street View prostituate in cautare de clienti. Pozele l-ar putea imbogati

Ultima actualizare: 23-04-2013 06:59
Google Streetview

Fotograful Mishka Henner, in varsta de 36 de ani, ar putea castiga 30.000 de lire sterline pentru cateva fotografii considerate ca fiind opere de arta.

In imaginile obtinute cu ajutorul Google Street View se pot observa mai multe prostiutate, aflate pe marginea drumului, in asteptarea clientilor.

Mishka a cautat pe internet locurile unde isi cauta prostituatele clientii si le-a reperat prin intermediul camerelor Google.

Google Street View permite vizualizarea a diferite locuri din intreaga lume, cu ajutorul imaginilor la 360 de grade, la nivel de strada.

Imaginile fotografului au primit patru nominalizari la un concurs de arta fotografica, premiul cel mare fiind de 30.000 de lire sterline.

Exista insa voci care spun ca barbatul nu poate sustine ca pozele sunt facute de el, din moment ce le-a gasit cu Google Street View. Insa fotograful are propria lui explicatie.

"Pentru mine, expresia a face fotografii are dublu inteles. Pot spune ca fac poze atunci cand ma plimb cu aparatul foto in mana si surprind diferite cadre, dar pot face poze si daca doar privesc o imagine. Google Street View m-a ajutat sa gasesc locurile in care femeile usoare isi asteapta posibilii clienti", a declarat Mishka.

Citeste si:

Se prabuseste mitul eficientei germane. Cum se fac de ras nemtii cu noul lor aeroport

Cea mai agresiva politica de a-i face pe cetateni sa renunte la fumat: pretul unui pachet de tigari va ajunge 61 euro (270 lei)

“O adevarata camera de tortura”. Cum arata fabrica unde unul dintre cei mai mari retaileri ai lumii testeaza milioane de produse

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO