A suferit toata viata de o eczema, iar colegii o numeau "piele de sarpe", pana a castigat un concurs de miss

Ultima actualizare: 29-12-2014 07:02
Shelley

Shelley-Marie Sumner, o tanara din Marea Britanie, a suferit o mare parte din adolescenta din cauza unei eczeme care ii afecta aproape tot corpul.

Din cauza afectiunii, tanara a indurat multe glume rautacioase din partea colegilor sai de licei, care o poreclisera "piele de sarpe".

"Era o eczema severa. Pielea mea era mereu lipicoasa, iar mama obisnuia sa ma badajeze din cap pana in picioare ca sa pot dormi noaptea. La liceu, colegii se fereau de mine de parca as fi avut o boala contagioasa", a marturisit tanara intr-un interviu acordat publicatiei britanice Daily Mirror.

Niciun remediu nu a functionat, de-a lungul anilor, pentru ea. Insa spre finalul adolescentei, afectiunea s-a vindecat de la sine, iar iubitul lui Shelley a convins-o sa se inscrie la un concurs de Miss, pe care l-a si castigat.

"Colegii mei se luau de mine in fiecare zi, iar asta mi-a distrus increderea in mine. Nici nu visam ca voi avea curajul sa ma inscriu la un concurs de Miss, cu atat mai putin sa-l si castig, dar in cele din urma le-am aratat rautaciosilor ca nu ma mai afecteaza cuvintele lor", a povestit Shelley.

 

Dupa ce a fost incoronata Miss Black Country, Shelley a inceput sa lucreze la un ONG care strange bani pentru copiii saraci si spune ca i-ar placea sa mearga prin scoli si sa le vorbeasca elevilor despre cat de important este sa nu-ti pierzi increderea in tine, indiferent cum esti tratat de cei din jur.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO