A strans pentru el 330.000 de lire din donatii. Pensionarul invalid refuza sa o ajute cu o factura neplatita din campanie


Ultimul update: Miercuri 21 Septembrie 2016 07:00
Data publicarii: Duminica 18 Septembrie 2016 18:16
Categorie: Bizar
Alan Barnes

Alan Barnes, un pensionar invalid, in varsta de 68 de ani, din Anglia, care a primit peste 330.000 de lire din donatii, dupa ce a fost jefuit, a spus ca o va ajuta doar cu 10 lire pe femeia care a strans fondurile.

In ianurie 2015, in timp ce ducea gunoiul, Alan Barnes a fost jefuit chiar in fata casei sale din Gateshead, iar osul claviculei i-a fost fracturat.

Cosmeticianul Katie Cutler, de asemenea din Gateshead, a facut un apel pe internet pentru a strange donatii petru batran, adunand cateva sute de mii de lire doar in primele 4 zile de la atac.

Katie, in varsta de 21 de ani, trebuie sa-i plateasca unei firme de PR suma de 6.687 de lire, in urma unei facturi neplatite din timpul acestei campanii de strangere de fonduri.

Cand a aflat despre acest impediment, Barnes a declarat pentru un ziar local: “As sugera ca oamenii sa doneze pentru Katie, pentru a putea sa-si achite datoria catre firma de PR. Nu e o suma foarte mare si cred ca multi oameni si-ar dori sa o ajute. Si eu vreau sa o ajut, dar cu o suma modica, fiindca nu vreau sa ma laud.”

El a motivat acesta decizia prin faptul ca, daca ar contribui cu mai multi bani, si altii i-ar putea cere, de aceea o suma modica pentru el inseamna ceva in jurul a 10 lire sterline.

Sursa: Independent.co.uk

Tags: curiozitati,

VIDEO PROTVPLUS.RO