A stat in coma 42 de zile, iar cand s-a trezit a rostit o singura propozitie. Ce le-a spus acest barbat sotiei si copiilor

Dată publicare: 16-05-2016 16:15
Dată actualizare: 19-05-2016 06:51


coma

Un american a petrecut 42 de zile in coma indusa, dupa o bronho-pneumonie care ii ameninta viata, insa starea lui s-a imbunatatit considerabil intr-un timp scurt, iar acum a deschis din nou ochii.

Jake Booth a ajuns la spital intr-o stare atat de grava incat medicii au decis sa-l puna in coma indusa. O luna si jumatate mai tarziu, barbatul, tata a doi copii, da semne de recuperare, scrie Daily Mirror.

Primele cuvinte ale lui Jack dupa ce s-a trezit nu au fost insa cele la care s-ar fi asteptat familia sa. Americanul s-a trezit cu o pofta imensa de mancare mexicana. "Vreau de mancare de la Taco Bell", le-a spus el sotiei si celor doi copii, iar la scurt timp Jake a putut sa-si savureze mancarea de la celebrul lant de fast-food chiar pe patul de spital.

"Am asteptat peste o luna sa mancam tacos alaturi de el. Este ceva simbolic, un semn ca a primit o a doua sansa", a spus fratele sau.

Sursa: Daily Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO