A slabit 70 de kilograme intre cele doua nunti. Cum arata in ziua in care a imbracat a doua oara rochia de mireasa

12-01-2016 15:08


Sarah Price

In decurs de 10 ani, intre cele doua nunti pe care le-a avut, o mireasa a pierdut mai bine de jumatate din greutatea corpului ei, dupa ce i s-a indus ideea ca a a facut bypass gastric in timpul hipnozei.

Sarah Price, 33 de ani, din Tara Galilor, avea 140 de kilograme acum 10 ani, cand s-a maritat prima data. Atunci, s-a simtit umilita cand superba ei sora, care cantarea doar 60 de kilograme, i s-a alaturat pentru o poza de familie, relateaza Daily Mail.

Casnicia ei a durat doar 5 ani si dupa ce s-a despartit, a cazut in depresie. In 2009, chiar inainte de Anul Nou, si-a comandat o rochie superba, in care nu avea nicio sansa sa incapa. Acela a fost momentul care a trezit-o la realitate pe Sarah.

A incercat mai multe diete, insa nu a functionat nimic. In final, la sugestia unei prietene, a fost la o sedinta de hipnoza in timpul careia i s-a indus ideea ca a facut bypass gastric. Brusc, a inceput sa nu mai simta nevoia sa manance si a inceput sa slabeasca vazand cu ochii.

Intre timp, s-a indragostit din nou, iar anul trecut, cand s-a casatorit cu Adam, avea putin peste 60 de kilograme, adica sub jumatatea greutatii pe care a avut-o la prima nunta.
 

Sursa: Daily Mail

Tags: hipnoza, slabire, diete,

VIDEO PROTVPLUS.RO