A slabit 25 de kilograme dupa ce s-a operat la ochi. Transformarea acestui barbat

Dată publicare: 01-07-2013 08:31
Dată actualizare: 27-07-2013 14:44


barbat - 2

Michael McCarthy, un barbat de 30 de ani din Essex, Marea Britanie, a reusit sa slabeasca 25 de kilograme, dupa o simpla operatie la ochi.

Pare ciudata alaturarea unei operatii la ochi cu performanta de a slabi atatea kilograme intr-un timp relativ scurt, insa barbatul care suferea de miopie, avand -13, a povestit ca din cauza problemelor cu vederea nu reusea niciodata sa faca sport.

"Toata tineretea mea am privit lumea prin lentile groase. La varsta de 30 de ani, deja vederea mea ajunsese la -13, motiv pentru care nu puteam face sport, pentru ca nu vedeam, astfel, avand un stil de viata sedentar, am inceput sa acumulez rapid in greutate", a povestit barbatul, scrie site-ul Doseng.

Pentru ca nu mai suporta problemele de vedere care ii afectau si stilul de viata, Michael a decis sa-si faca o operatie la ochi, scapand astfel de ochelari. Dupa ce nu a mai fost nevoit sa poarte acele lentile groase si a reusit sa revina o viata normala, barbatul s-a apucat de sport si a reusit ca intr-un timp extrem de scurt, datorita inotului dietelor si a antrenamentelor la arte martiale sa slabeasca 25 de kilograme.

Sursa: Doseng.org


VIDEO PROTVPLUS.RO