A scris un detaliu despre fostul sot pe Facebook. Imediat ce l-a vazut, amanta l-a parasit pe milionar

Ultima actualizare: 09-04-2014 07:10
sotie

 Sotia unui milionar, parasita pentru o femeie mai tanara, a decis sa se razbune pe sotul infidel intr-o maniera care i-a adus pe prima pagina a presei.

Femeia, fosta sotie a milionarului Ronald Stocker, nu i-a aruncat hainele din casa in momentul in care a aflat ca barbatul o paraseste pentru amanta. Nicola a inceput sa scrie pe Facebook detalii despre sotul ei, barbatul cu care a fost casatorita 12 ani.

"Aflu ca esti cu sotul meu de 2 ani de zile. Daca e asa, atunci intreaba-l de ce si-a petrecut o noapte la inchisoare. Nu cred ca ti-a povestit vreodata. Ultima data cand l-am acuzat ca are o amanta a incercat sa ma omoare, si-a pus mainile in jurul gatului meu si a strans. Politistilor nu le-a placut imaginea si l-au retinut. Dar nu iti face probleme, el rezolva totul cu un ceas scump, cadou de Craciun", a scris sotia parasita pe Facebook, dupa care a trimis mesajul si pe adresa de mail a amantei.

"Ii plac filmele porno si sta toata noapte cu televizorul aprins", a mai scris femeia.

Se pare ca mesajul ei a avut impactul dorit asupra amantei, aceasta din urma a decis sa se desparta de milionar.

Suparat ca a fost parasit ce amanata, milionarul si-a dat fosta nevasta in judecata, cerandu-i suma de 150.000 de lire sterline pentru defaimare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO