A scapat de barbia dubla in mai putin de o ora. Procedura revolutionara la care a apelat o femeie

Dată publicare: 19-04-2015 16:30
Dată actualizare: 22-04-2015 07:03


Aaron Rollins

Metoda revolutionara a unui chirurg estetician, prin care femeile scapa de stratul de grasime intr-un timp record, devine tot mai populara in randul vedetelor de la Hollywood.

Dr. Aaron Rollins indeparteaza stratul de grasime printr-o metoda mai putin invaziva decat cea presupusa de procedurile obisnuite. Metoda nici nu implica luni de recuperarea, pacientul fiind capabil sa-si reia activitatile obisnuite dupa cateva ore.

Potrivit The Mirror, vedetele se interneaza in clinica medicului noaptea, la adapostul intunericului, iar a doua zi isi fac aparitia in public.

Nu doar celebritatile apeleaza la dr. Aaron Rollins pentru procedura de liposuctie care dureaza mai putin de o ora. Gracia Tapia, 36 de ani, a calatorit la Beverly Hills ca sa scape de barbia dubla. In mai putin de o ora, chirurgul i-a dat un nou chip femeii, mama a patru copii.

Gracia spune ca era oripilata cand se uita in oglida: "Din cauza barbiei duble refuzam sa apara si in pozele de familie. Parca nu pot sa cred ca problema s-a rezolvat atat de repede".

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO