A scapat ca prin minune de la moarte sigura. Un surfer a incercat sa bata recordul mondial in fata unor valuri uriase - VIDEO

Ultima actualizare: 05-12-2014 00:23
surfer

Un surfer britanic a scapat ca prin urechile acului dupa ce a incercat sa bata un record mondial.

Andrew Cotton a vrut sa faca surf pe cel mai inalt val, in Nazare, Portugalia, insa a fost lovit de alte doua valuri uriase si bagat sub apa. Barbatul in varsta de 35 de ani a marturisit ca a resimtit a doua lovitura ca pe "una de camion". Din fericire, britanicul a scapat aproape nevatamat din accidentul care i-a pus viata in pericol.

"Lovitura a fost puternica, dar nu chiar atat de rea, desi am stat sub apa destul de mult, cam 15 secunde. Cand am iesit la suprafata, un al doilea val de 18 metri s-a spart in fata mea. Am simtit ca imi este smuls bratul si a doua oara am stat sub apa si mai mult. Dar succesul in surf pe valuri inalte este dat tocmai de modul in care reactionezi in fata unor astfel de situatii care iti pun viata in pericol", marturiseste Andrew Cotton.

Britanicul s-a ales numai cu cateva rani usoare la brate si spune ca isi va relua incercarea de a bate recordul mondial la cel mai inalt val pe care s-a facut surf, care este momentan de 23 de metri. Recordul a fost stabilit in 2011, tot in Nazare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO