A salvat in ultimul moment o femeie de la moarte sigura. Totul a fost filmat de camera de pe casca motociclistului. VIDEO

Dată publicare: 30-10-2014 08:14
Dată actualizare: 02-11-2014 07:06


In San Diego, un motociclist a eliberat o femeie care a ramas captiva in masina sa rasturnata. Operatiunea de salvare a fost filmata chiar de camera video de pe casca lui.

S-a intamplat de ceva vreme, dar filmuletul a fost descoperit abia acum de internauti si a devenit, repede, viral.

Ca in fiecare zi lucratoare, Rhino Hooton mergea spre casa cu motocicleta, pe autostrada folosita in mod obisnuit de navetistii care locuiesc in suburbiile orasului San Diego. A intalnit, insa, o scena mai putin obisnuita - o masina rasturnata cu susul in jos, in mijlocul drumului. Femeia de la volan era inca inauntru.

"Centura de siguranta o tinea prinsa ca intr-o capcana, ii tinea apasta partea de sus a corpului si m-am gandit ca nu poate respira", a spus Rhino Hooton.

Om hotarat si cu sange rece, Hooton s-a grabit sa-i vina in ajutor. Intre timp, se oprisera alti cativa soferi. Unul i-a facut rost de un cutit.

Cand Hooton se straduia sa taie cat mai repede centura de siguranta, se aude un avertisment. Era acum si risc de incendiu. Motociclistul reuseste, insa, sa taie centura, iar captiva poate sa iasa afara din masina rasturnata.

Un echipaj de la ambulanta, sosit intre timp, o ia in primire pe femeie.

"In astfel de imprejurari nu stai prea mult pe ganduri. Doar actionezi", a spus Rhino Hooton.

L-a scurt timp dupa aceasta intamplare, acum un an, a postat imaginile pe Youtube, dar atunci n-au avut cine stie ce ecou. Insa, intamplator, in urma cu cateva zile, au fost preluate de un site intens accesat, pentru ca acolo pot fi vazute, de obicei, imagini tari. Asa filmuletul a devenit viral, cu peste 500.000 de accesari.


VIDEO PROTVPLUS.RO