A rupt scaunul la inmormantarea soacrei sale si a decis sa slabeasca. Transformarea spectaculoasa a unei femei obeze

Ultima actualizare: 23-12-2014 00:38
obeza

O femeie a reusit sa slabeasca peste 50 de kilograme dupa momentul jenant de la inmormantarea soacrei sale, cand a rupt un scaun din cauza greutatii sale.

Karen Dawson cantarea 165 de kilograme si nu din cauza unei probleme hormonale. Meniul zilnic al femeii includea doar mancare de tip fast-food si multe sosuri bogate in grasimi.

Pana sa ia decizia de a scapa de kilogramele in plus, femeia a mai avut parte de incidente rusinoase din cauza greutatii: nu a fost lasata sa intre intr-un pub, a ramas blocata in turnichetele de la intrarea pe un stadion si nu a primit postul de vanzatoare intr-un supermarket intrucat nu se gasea o uniforma pe masura ei.

Cu toate acestea, momentul in care a rupt o banca de lemn la inmormantarea soacrei sale a fost cel care a determinat-o sa renunte la stilul de viata care o adusese la o greutate specifica obezitatii morbide.

"A fost unul dintre cele mai jenante momente din viata mea. Imediat dupa ce s-a rupt scaunul cu mine, am stiut ca greutatea mea este o problema. Dupa un an in care am tinut dieta ma simt mult mai increzatoare. Inainte, mancam ce voiam, la orice ora. Acum ma simt mai bine in pielea mea si sunt mai fericita", a povestit Karen.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO