Si-a ruinat propria mama. Pe ce a cheltuit un copil de 11 ani suma de 13.400 de euro intr-o singura luna

Dată publicare: 15-09-2016 08:56
Dată actualizare: 18-09-2016 05:45


Jocuri

Un copil chinez, in varsta de 11 ani, a folosit cardul de credit al mamei sale si a cheltuit aproximativ 13.400 de euro, intr-o singura luna, pe jocuri online.

Baiatul si mama lui si-au petrecut vacanta de vara in Shenzhen, in perioada iulie-august, cand tanarul a cheltuit o suma foarte mare de bani pentru jocuri pe telefon, conform Daily Mail

Pe 1 august, copilul a irosit 4.100 de euro (38.000 yuani), doar pe site-ul QQ. Potrivit informatiilor, baiatul a folosit cardul de credit al mamei sale pentru a cumpara jocuri de pe contul sau online.

Mama sa a declarat ca nu stie cand i-a folosit cardul, pentru ca nu l-a vazut platind pentru jocuri pe site-ul QQ. A observat doar cand a fost la banca si a fost informata ca soldul ei arata ca mai avea doar o suma infima in cont.

In prima faza, ea a crezut ca i s-a furat cardul, dar dupa ce a cerut informatii suplimentare bancii, a fost clar ca i s-a folosit cardul pentru achizitionarea produselor online.

Ea a declarat presei ca ii lipseau aproape 100.000 de yuani (13.400 de euro). Potrivit mamei lui, fiul i-a spus, la inceput vacantei, ca altcineva a folosit cardul incorporat contului.

Ea crede ca un hacker a intrat pe contul fiului ei si i-a folosit cardul, de aceea i-a contactat pe proprietarii site-ului pentru a-si recupera banii.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO