A renuntat la viata, ca sa scape de Apocalipsa. Decizia socanta a unei adolescente

Ultima actualizare: 21-05-2012 07:03
Apocalipsa - 33

O adolescenta s-a sinucis, convinsa ca lumea se va sfarsi in curand, in urma unei catastrofe nucleare care va avea loc in acest an.

Isabel Taylor, de 16 ani, devenise adepta budismului, fiind dezamagita de “complicatiile si nedreptatile” vietii moderne.

Cum Internetul era principala ei sursa de informare, fata cauta aici raspunsuri la intrebarile pe care si le punea si in ultima perioada era foarte interesata de scenariile apocaliptice.

Ajunsese sa fie convinsa ca Apocalipsa va avea loc anul acesta, in urma unei catastrofe nucleare produsa de o reactie neobisnuita in Soare. Ea a fost gasita spanzurata din dormitor, chiar de catre mama ei.

Parintii lui Isabel spun ca tanara era foarte sensibila si idealista: visa la o lume perfecta, in care toate fapturile sa traiasca in armonie si sa fie respectate.

Urma dieta vegana si se preocupa de protectia animalelor, conducand chiar un adapost pentru porcusorii de Guineea.

Dezamagita de realitatea in care traia, viitorul i s-a parut foarte sumbru si nu s-a putut adapta, relateaza Daily Mail.

In ultimul timp, adolescenta vorbea deseori despre Apocalipsa din anul 2012, dar parintii ei nu au crezut ca este o convingere atat de puternica, incarcand sa glumeasca cu ea pe acest subiect.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO