A renuntat la tot, ca sa fie alaturi de femeia iubita, dar a fost arestat. O poveste impresionanta

22-11-2012 08:11


iaht pe mare

Un om de afaceri turc a sacrificat totul pentru a cuceri inima femeii iubite. El a parcurs 4.000 de kilometri la bordul unui mic iaht, ca sa o reintalneasca pe tanara de care se indragostise in urma cu 7 ani. Exista insa o singura problema.

Ramazan Noyan Culum, de 38 de ani, a pornit in urma cu 5 luni in lunga calatorie la bordul iahtului sau, ca sa o gaseasca pe frumoasa Courtney Murray, o chelnerita britanica de care s-a indragostit in Cipru, in anul 2005, cand a intrat in restaurantul unde tanara lucra.

Gestul lui curajos si lunga distanta parcursa, in ciuda furtunilor care i-au pus piedici, ar fi impresionat pe oricine, mai putin pe Courtney, care nu simte nimic pentru el.

Chiar a fost nevoita sa demisioneze de la restaurantul din Cipru, doar ca sa scape de avansurile lui insistente, scrie Daily Mail.

Ramazan nu a putut sa renunte insa si a platit scump pentru ambitia de a cuceri femeia dorita. A fost arestat, si-a pierdut slujba de director in compania pe care o conducea si chiar i-a fost interzis accesul in multe tari.

Nici de data aceasta n-a avut noroc. A fost arestat din nou, intr-un port britanic si va fi deportat in curand.

Courtney traieste un adevarat comsar dupa ce Ramazan a facut o obsesie pentru ea.

Desi el o numeste “iubita lui din vacanta”, femeia spune ca nu a avut nicio legatura cu el, doar l-a servit la restaurant, o singura data, iar el i-a furat atunci o carte de vizita cu numarul de telefon si apoi a inceput sa o hartuiasca.

Acum, fosta chelnerita locuieste in orasul natal, Liverpool si este casatorita.

Culum a incercat s-o rapeasca de la restaurntul din Cipru unde tanara lucra si a amenintat-o cu un cutit, determinand-o sa se intoarca in Anglia, de frica lui.

Nici aici n-a avut insa liniste. Barbatul a gasit-o prin intermediul Facebook, iar cand tanara i-a interzis s-o mai contacteze, a pornit in lunga calatorie cu iahtul, din Turcia spre Anglia.

Turcul a tinut chiar un blog online al periplului sau, in care preciza ca o va cere in casatorie pe Courtney.

Pe drum a fost arestat in Italia si Spania, pentru ca avea actele in regula si a avut de infruntat furtuni periculoase.

In blogul sau, barbatul recunoaste ca a fost chiar internat un timp intr-un azil de boli mentale si a facut si greva foamei.

“Fata proasta, chiar nu intelegi de ce vin in Marea Britanie? Voi ajunge la tine, voi ingenunchea in fata ta si te voi cere in casatorie. Te poti casatori cu mine, sau ma poti trimite la inchisoare. Tu vei decide”, scrie Culum pe blogul sau, precizand ca ese gata sa moara in drumul lui spre femeia iubita.

Nici comentariile publicate pe blogul lui de catre rudele si prietenii lui Courtney nu l-au impresionat. Stia ca este casatorita, insa nu-l interesa. Nici amenintarea cu inchisoarea sau deportarea nu era ceva nou pentru el. Numai din Cipru fusese deportat deja de 9 ori.

In largul coastelor Devon, Culum a fost arestat de politia de frontiera, pentru ca nu avea viza sau pasaport valid.

AICI puteti vedea poze cu Courtney si Culum.
 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO