A refuzat sa se marite pana nu slabeste. Cum a aratat in rochia de mireasa: transformarea este cu adevarat impresionanta

Ultima actualizare: 24-05-2015 07:04
nunta, shutterstock, mireasa, buchet

O femeie din Marea Britanie care cantarea 89 de kilograme si a refuzat sa imbrace rochia de mireasa din cauza greutatii a trecut printr-o transformare uluitoare.

Nu numai ca a slabit aproape 40 de kilograme, insa si-a umplut trupul de tatuaje si si-a vopsit parul blond. Si nu va imaginati ca ar fi ramas cu celulita sau vergeturi. Nici vorba: are patratele pe abdomen si un trup de invidiat. Toate aceste dupa ce un stain a facut un comentariu rautacios pe seama infatisarii ei.

Claire Crowthers nu suporta sa se priveasca in oglinda si isi formase o dieta din pizza si junk food. Ambitionata insa de comentariul reutacios, facut in timp ce se afla la locul de munca, asistenta medicala in varsta de 31 de ani a hotarat sa faca o schimbare. Cu incurajari din partea sotului a reusit sa slabeasca aproape 40 de kilograme si a sarbatorit acceptandu-i in sfarsit cererea in casatorie.

Claire a spus ca problemele au inceput in timp ce era studenta. Incerca sa introduca si sisiuni de exercitii fizice in programul haotic, insa supravietuia cu junk food.

"Nu puteam sa ma privesc in oglinda, iar in poze ieseam atat de rau incat le stergeam imediat ca sa nu mai fiu nevoita sa ma privesc", a spus asistenta.

Transfoemarea incredibila a fost realizata pe parcursul a 10 luni, cu ajutorul profesionistilor unui club de slabit. In acelasi timp si-a schimbat radical si dieta. Iar dupa un timp si-a facut abonament si la un club de fitness.

Acum, sportul a devenit parte integranta din viata ei si nu isi imagineaza ca ar putea trai intr-un alt fel.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO