A primit rest 1 dolar si i-a stat inima in loc cand a vazut ce scria pe bancnota: "Am inceput sa plang"

Dată publicare: 13-07-2015 15:50
Dată actualizare: 16-07-2015 06:49


bancnota

Peter Billelo si sotia lui, Grace, s-au cunoscut in urma cu mai bine de 50 de ani, in timp ce Peter isi vizita mama in Italia.

Cei doi s-au casatorit la scurt timp si s-au mutat in SUA, unde au trait impreuna pana cand Grace a fost rapusa de cancer, in 2013.

12 ani a durat lupta cu boala cumplita si, pentru a-si convinge sotia sa nu se dea batuta, in 2009, Peter a avut o idee: sa semneze amandoi cate o bancnota de un dolar si sa o pastreze in buzunar, pentru noroc. Peter a pastrat ambele bancnote in portofel, insa intr-o zi, la cumparaturi, a cheltuit hartia semnata de Grace.

La scurt timp, sotia lui s-a stins din viata, iar Peter a crezut ca bancnota care avea o semnificatie aparte pentru el este pierduta pentru totdeauna. Insa in urma cu cateva saptamani, Peter si-a scos nepoata la masa in oras si a platit cu o bancnota de 10 dolari, la care a primit rest trei dolari, printre care si bancnota semnata de Grace.

"Am spus: Dumnezeule! Priveste Ashley! Am inceput sa plang. Eram atat de fericit ca am recuperat acel dolar, nu am crezut ca il voi mai vedea vreodata", a marturisit Peter, care este acum convins ca intamplarea este mai mult decat o coincidenta.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO