Oferta de nerefuzat a unui restaurant. Ce a primit acest barbat dupa ce si-a inchis telefonul mobil

Ultima actualizare: 06-12-2013 00:01
restaurant, mobil

Proprietarul unui restaurant le-a facut clientilor sai o propunere pe care acestia n-o pot refuza: daca isi inchid telefoanele, nota de plata se reduce la jumatate.

Jawdat Ibrahim detine un restaurant in Israel. El este de parere ca telefonul distruge complet experienta unei mese gustoase, relateaza The Times of Israel.

Tehnologia este foarte buna. Dar macar atunci cand mananci, mai ales daca esti in compania familiei sau a prietenilor, poti sa atepti jumatate de ora si sa te bucuri de mancare si companie”, a spuus barbatul.

Patronul restaurantului israelian a spus ca aproape toti cei care-i calca restaurantul, chiar si cuplurile, isi scot instantaneu telefoanele imediat ce se aseaza la masa si se afunda in tacere. De multe ori, acesti oameni sunt atat de mult absorbiti de telefoane incat cer ca mancarea sa le fie reincalzita.

El spera ca oferta lui generoasa sa-i ajute pe oameni sa se intoarca la vremurile in care petreceau un timp placut impreuna luand masa .

Gestul lui este foarte generos, insa nu la fel de profitabil. Multe restaurante din lume au avut oferte similare, insa reducerea a fost de 10 la suta. Jawdat Ibrahim spune ca are o strategie in minte. Stie ca nu va da lovitura din punct de vedere financiar, dar este sigur ca va atrage multi clienti, iar acesta este un plus pe termen lung.

Jawdat Ibrahim a castigat la loteria din SUA 23 de milioane de dolari in 1980. S-a intors in Israel dupa cativa ani si a deschis restaurantul in 1993 intr-un sat arab afla la 10 kilometri de Ierusalim.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO