A primit o amenda uriasa pentru o postare pe Facebook. Ce a scris pe contul fostei iubite

Ultima actualizare: 04-07-2014 07:05
Facebook

Un barbat a fost amendat cu 1.600 de lire sterline (aprox. 8.800 de lei) din cauza unei postari facute pe pagina de Facebook a fostei iubite, care i-a adus acesteia "prejudicii de imagine".

Barbatul din Marea Britanie s-a dus acasa la iubita lui si a confruntat-o pentru o presupusa infidelitate. Pentru ca femeia n-a suporat reprosurile, a iesit din casa, insa nu si-a luat la ea telefonul. Barbatul de 30 de ani i-a citit mesajele care confirmau ca este intr-o noua relatie sentimentala.

Macinat, el a intrat pe contul ei de Facebook si a postat un "status update" in numele ei afirmand ca este o "prostituata" si ca accepta "orice oferta", relateaza The Mirror.

Barbatul a fost, initial, arestat, insa, ulterior, a fost eliberat, pentru ca nu s-a putut proba infractiunea de violare de domiciliu. A recunoscut, insa, ca a intrat pe contul pe Facebook al iubitei sale, parola avand-o chiar de la ea.

Judecatorul a considerat ca gestul sau nu poate fi considerat infractiune, dar ca i-a adus fostei iubite prejudicii de imagine si a stabilit amenda de 1.600 de lire sterline.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO