A pretuit mai mult viata cainelui ei decat propria viata. Povestea unei alegeri tragice


Ultimul update: Joi 25 Octombrie 2012 14:45
Data publicarii: Sambata 11 August 2012 09:38
Categorie: Bizar
Leslie Banks cu cainele

O femeie in varsta de 53 de ani a murit de septicemie, dupa ce a refuzat sa ceara ajutor medical, de teama ca fiinta la care tinea cel mai mult pe lume - cainele ei - va fi ucisa.

Lesley Banks isi iubea foarte mult cainele, un rottweiller de 10 ani, pe nume Brannigan.

Credinciosul ei prieten ii salvase viata in anul 2009, cand o scosese la timp dintr-o cladire care luase foc. De atunci, relatia dintre ei a fost si mai stransa.

In august 2011, in timp ce isi urca in masina cainele, Lesley a fost muscata de mana, insa a sustinut mereu ca animalul nu a vrut sa-i faca rau.

Din pacate insa, ea nu s-a dus la doctor ca sa-si trateze rana, de teama ca atunci cand se va afla de incident, cainele ii va fi luat de autoritati sau chiar eutanasiat.

Astfel, ea a incercat sa se trateze singura, curatandu-se cu servetele umede. Dupa numai o zi, rana i s-a infectat si Lesley a inceput sa sufere de diaree si sa vomite.

La insistentele unei prietene, femeia s-a dus la spital a doua zi, insa a fost prea tarziu: a murit de septicemie, la scurt timp dupa ce a primit ingrijirile necesare.

Medicii care au incercat sa o salveze atrag atentia asupra riscurilor pe care le presupun aceste muscaturi, chiar daca sunt provocate de animalele de companie.

Din pacate, lucrul de care Lesley s-a temut cel mai mult s-a adeverit: cainele ei a fost eutanasit, pentru ca a muscat-o.
 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO