A pregatit pranzul pentru familie, a baut doua sticle de vin, apoi s-a dus si si-a ucis mama. Explicatia bizara a femeii

Ultima actualizare: 12-04-2014 00:16
vin

O femeie de 49 de ani, mama a doi copii, si-a ucis mama prin asfixiere, dupa ce a baut doua sticle si jumatate de vin. Femeia sustine ca gestul a fost facut “din dragoste”, pentru ca mama ei era bolnava.

Angela Douglas, de 49 de ani, si-a ucis mama de 73 de ani, prin asfixiere cu o perna.

Inainte de teribila fapta, Angela, mama a doi copii, a gatit pranzul de duminica pentru ai ei, ca si cum nimic nu avea sa se intample.

Femeia bause nu mai putin de doua sticle si jumatate de vin, dupa care a urcat in dormitorul mamei sale si a asfixiat-o cu o perna.

Explicatia halucinanta a femeii a fost ca gestul a fost unul facut “din dragoste”, pentru ca nu mai suporta sa isi vada mama luptandu-se cu enfizemul pulmonar de care suferea. Anchetatorii au descoperit insa ca victima, fosta fumatoare, nu era in niciun caz bolnava in stadiu terminal.

Angela Douglas, fosta asistenta medicala, si-a recunoscut crima, dar a mai pus-o si pe seama faptului ca ar suferi de o boala cauzatoare de stres, ce nu ar fi facut-o responsabila de propriile-i actiuni.

Juratii nu i-au dat insa crezare, asa ca, dupa numai o ora de deliberari au condamnat-o pe femeie la inchisoare, acolo unde aceasta isi va petrece urmatorii 12 ani. Potrivit judecatorului, citat de Daily Mail, alcoolul ar fi fost de fapt cauza din spatele crimei, si nu alta problema de sanatate.

Mai mult, conform paramedicilor care au ajuns la fata locului, femeia le-ar fi cerut acestora sa nu incerce sa ii resusciteze mama, pentru ca “a trecut si asa prin multe”.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO