A postat online un anunt in care spunea ca vrea sa fie mancat de viu si a primt raspuns de la un canibal. Ce a urmat

09-05-2016 21:26

canibal

Markus Dubach se gandea uneori la sinucidere, insa nu a fost serios in ziua in care a postat pe un site un anunt in care spunea ca ar vrea sa fie mancat de viu.

Elvetianul a fost socat cand a primit un raspuns de la un barbat care pretindea ca este canibal si i-a spus ca si-ar dori sa-l manance. Mai mult din curiozitate, Markus s-a lansat intr-o conversatie cu slovacul Matej Curko (foto), crezand, la inceput, ca acesta pur si simplu are un simt al umorului macabru, relateaza Metro.

Insa, treptat, lucrurile au devenit foarte intense, iar intr-o zi Markus a primit de la acesta o poza cu parti din corpul unei femeie, alaturi de mesajul: "Aceasta e opera mea".

A fost momentul in care Markus a decis sa anunte politia. A stabilit sa se intalneasca cu Curko intr-o padure din Slovacia, in 2011, dar in locul lui Markus, la intalnire s-au dus politistii, care stransesera ceva informatii despre Curko si voiau sa-l aresteze. Barbatul a fost ucis atunci, pentru ca era inarmat cu fierastraie, satare si alte arme albe.

Desi n-au reusit sa-l audieze, politistii au reusit sa-l lege de mai multe cazuri de disparitie, iar in casa lui au gasit ramasitele a doua femeie identificate ulterior ca fiind Lucia Uchnarova (foto), 20 de ani, si Elena Gudjakova (foto), 30 de ani.

In computerul lui Curko au fost gasite conversatiile purtate cu cele doua femei, din care rezulta ca acestea s-au oferit sa fie mancate, fiind constiente ca asta insemna moartea lor.

Intr-un mesaj, Curko i-a spus unei din femei: "Nu sunt un violator, nu sunt gay, sunt doar un pervers caruia ii place sa simta moartea, sa atinga un trup muribund".

Ziarele din Slovacia au scris ca barbatul ar fi avut mai multe victime. El aranjeze o intalnire cu o fata de 22 de ani din Cehia inainte de a fi prins si ucis de politie.

Markus Dubach scrie acum o carte despre experienta aceasta.

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO