"A plesnit-o cand a vazut pozele." Galnara, fiica dictatorului din Uzbekistan, intr-un nou scandal

Dată publicare: 04-11-2013 09:05
Dată actualizare: 07-11-2013 00:01


galnara

Cea mai mare fiica a dictatorului din Uzbekistan, Islam Karimov - Gulnara risca sa nu mai mosteneasca puterea de la tatal sau dupa izbucnirea unui nou scandal in care sunt implicate fotografii compromitatoare ale acesteia.

Vezi aici mai multe imagini!

Gulnara Karimova, cunoscuta drept cantareata, fashion icon, afacerista si filantropa este una dintre cele mai populare dar si controversate personalitati din Uzbekistan unde tatal ei este presedinte din 1989.

Serviciile secrete din Uzbekistan i-au prezentat primului presedinte al tarii un dosar in care prima sa fiica, in varsta de 41 de ani, apare in pozitii compromitatoare, inclusiv imagini semi-nud, relateaza Daily Mail.

Potrivit zvonurilor, Islam Karimov, in varsta de 75 de ani, ar fi aruncat cu o scrumiera si cu un telefon inainte sa-si plesneasca fiica dupa ce a vazut pozele.

Cu un stil de viata extravagant, pana de curand Gulnara a avut imunitate diplomatica, fiind, mai intai ambasador in Spania, apoi reprezentantul permanent al Uzbekistanului la ONU si a condus imperiul financiar al familiei.

In vara acestuia an, autoritatile uzbece au hotarat sa-i ridice imunitatea dupa ce numele ei a ajuns implicat intr-un dosar de frauda si splare de bani.

Considerata succesoarea la putere a lui Karimov, Gulnara a ajuns prezentata opiniei publice rusesti si occidentale drept o intruchipare a coruptiei puterii din Uzbekistan, o tara pe care tatal ei a condus-o cu un pumn de fier.

Scandalurile din ultimul an a dus la o adevarata lupta politica pentru locul de succesor al lui Karimov, existanad temeri pentru o lovitura de stat care ar putea arunca tara in razboi civil.

Pe Twitter, Galnara care are o avere de peste 400 de milioane de euro, a acuzat ca rivalii politici ai tatalui ei o ataca atat pe ea cat si pe regimul tatalui ei si sustine ca dusmanii au incercat sa o otraveasca cu mercur.

WikiLeaks a publicat in 2010 documente potrivit carora Gulnara Karimova era femeia pe care uzbecii o urau cel mai mult din intreaga tara.
 

Sursa: Daily Mail

Tags: uzbekistan,


VIDEO PROTVPLUS.RO