A plecat intr-o vacanta de vis cu iubitul ei.Dupa un pahar de gin, tanara nu s-a mai trezit la viata

17-05-2013 16:04


Cheznye Emmons

O tanara de 23 de ani din Marea Britanie a plecat impreuna cu iubitul ei, de 21 de ani, intr-o vacanta in Asia de Sud. Din nefericire insa, ceea ce ar fi trebuit sa fie o excursie de neuitat s-a transformat intr-o drama.

Cheznye Emmons a murit dupa ce a baut dintr-o sticla in care a crezut ca este gin, dar in care se afla o cantitate considerabila de alcool metilic.

Alcoolul metilic este extrem de periculos pentru organism. El duce la orbire, crize, afecteaza rinichii si, intr-un final, provoaca moartea.

Din nefericire, decesul tinerei din Anglia nu este un caz izolat. In 2009, 25 de persoane, printre care si doi britanici, au murit dupa ce au baut alcool metilic in Bali, fara sa stie ca asta consumau.

Atat fata, cat si prietenul ei au inceput sa se simta rau la numai cateva ore de la consumarea alcoolului. Cei doi se aflau in desert si pana au reusit sa ajunga la un centru medical, tanara si-a pierdut vederea.

Ea a fost transportata la un spital din Sumatra, unde medicii au decis sa o bage in coma indusa. Dupa mai multe zile, familia fetei a fost nevoita sa accepte propunerea medicilor, si anume deconectarea de la aparate. Nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

"Suntem in stare de soc. Nu intelegem cum de s-a putut intampla asa ceva. Se pare ca patronul magazinului de unde au cumparat sticla a scos ginul si l-a inlocuit cu alcool metilic. Am inteles ca magazinul a fost inchis, dar am discutat cu un reprezentant de la ambasada Marii Britanii si ne-au asigurat ca o ancheta a fost deschisa. Ne dorim sa nu mai existe nicio alta victima", a declarat fratele tinerei.

Sursa: Daily Mail

Tags: incidente,

VIDEO PROTVPLUS.RO