A pasit spre altar in rochie de mireasa cu copilul mort in pantece. Drama unei scriitoare din SUA

Ultima actualizare: 23-12-2013 06:52
mireasa

  Michelle Tea, in varsta de 42 de ani, din San Francisco, a trecut prin momente dificile in ziua in care a fost mireasa. Femeia, scriitoare de profesie, avea in pantece copilul mort.

Michelle a povestit pe blogul ei despre ziua care trebuia sa fie perfecta. Femeia a ramas insarcinata prin fertilizarea in vitro. Ea si iubitul ei Dashiell incercau de 2 ani sa aiba un copil. Ziua mult asteptat venise, insa inima bebelusului a incetat sa mai bata cand sarcina a ajuns in luna a V-a, chiar inainte de nunta celor doi.

Viitoarea mireasa nu a reusit sa se programeze la medic pentru chiuretaj, asa ca in ziua nuntii a pasit spre altar purtand in pantece copilul mort.

"Imi doream atat de mult sa il scot din mine, nu mai puteam sa ma gandesc la el ca la viitorul meu copil", spune Michelle.

"Din clipa in care am aflat ca inima nu ii mai bate nu am mai putut sa simt nimic. Incepusem sa il privesc ca pe ceva strain ce trebuia scos din mine. In timp ce mergeam spre altar ma gandeam sa nu trec printr-un avort spontan si sa imi murdaresc rochia. A fost ingrozitor", a continuat femeia.

La nunta, multi dintre invitati nu stiau ca fatul e mort, astfel ca foarte multi au intrebat-o cum merge sarcina si daca se simte bine.

"A trebuit sa raspund la fiecare si sa le spun ca nu mai exista niciun copil", a precizat Michelle.

La 5 zile dupa nunta, Michelle a mers la clinica impreuna cu sotul si a facut chiuretajul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO