A nascut la fiecare 17 luni, timp de 23 de ani. Cum arata cea mai mare familie britanica

Ultima actualizare: 29-04-2014 06:53
Familia Radford

Cea mai numeroasa familie din Marea Britanie este pe cale sa devina si mai mare. Sue Radford, "mama eroina", a anuntat ca este insarcinata cu cel de-al saptesprezecelea copil.

Sue Radford, sotia unui brutar si mama a 16 copii, a anuntat ca este din nou insarcinata. Familia Radforn, din orasul Morecambe, a devenit celebra in Marea Britanie dupa ce a fost subiectul unui documentar difuzat de postul TV Channel Four, pe vremea cand aveau 15 copii, scrie The Mirror.

Familia Radford a trecut prin momente grele in urma cu un an, cand Sue a pierdut o alta sarcina. In aprilie 2013, cei doi parinti au fost devastati de vestea ca fatul, in varsta de doar 12 saptamani, a murit.

Pe blogul familiei, Sue a scris "Suntem incantati sa anuntam ca vom avea un nou membru in familia noastra. Copilul cu numarul 17 se va naste in noiembrie si nu am putea fi mai fericiti."

Sue va naste la cateva saptamani dupa ce Sophie, una dintre fiicele sale, in varsta de 20 de ani, ii va darui cel de-al doilea nepot. "Va fi grozav sa avem doi copii cu varste atat de apropiate, ca sa se joace impreuna. O sa ne ajutam una pe cealalta", a spus Sue.

Familia Radford

Sue a nascut, in medie, la fiecare 17 luni, in ultimii 23 de ani si a declarat ca nu are de gand sa se opreasca. In ciuda costurilor mari de ingrijire a copiilor, familia Radford a refuzat sa ceara ajutoare materiale de la statul britanic.

Cea mai mare familie din lume traieste in India, unde tatal Ziona Chana are 94 de copii, cu 39 de sotii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO