A murit taiat de sticlele pe care le furase din magazin, dupa ce a fost pus la pamant de paznicul localului

Dată publicare: 10-02-2017 16:15
Dată actualizare: 13-02-2017 07:20


strada UK

Incident socant in fata unui magazin din comitatul britanic Wiltshire. Un barbat de 30 de ani, care ar fi furat mai multe sticle, a murit pe loc atunci cand a fost pus la pamant de bodyguardul supermarketului.

Totul s-a petrecut joi, in jurul orei locale 15, in parcarea supermarketului. Victima a ascuns sticlele de sticla asupra lui, printre haine. In momentul in care a incercat sa iasa din magazin, bodyguardul in varsta de 20 de ani s-a napustit asupra lui si l-a pus la pamant, relateaza Metro.

Din cauza loviturilor puternice sticlele s-au spart, producandu-i omului rani fatale. Acesta a murit la fata locului, pana la venirea ambulantei. Identitatea sa nu a fost data publicitatii, dar se stie ca omul nu avea o adresa stabila si a mai fost acuzat de furt din magazine.

Bodyguardul a fost arestat de politia locala sub acuzatia de omor si va ramane in custodie pana la proces.

"Barbatul arestat este paznicul magazinului. L-a placat pe suspectul de furt, facand ca mai multe sticle sa se sparga. Acest lucru a cauzat rani semnificative si in ciuda eforturilor medicilor el a murit." a declarat inspectorul sef Jeremy Carter.

 

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO