A murit la 6 ore de la nastere din cauza unui diagnostic gresit


Ultimul update: Duminica 15 Septembrie 2013 07:01
Data publicarii: Joi 12 Septembrie 2013 13:58
Categorie: Bizar
sarcina

O britanica in varsta de 24 de ani a murit la 6 ore de la nastere din cauza unei tumori pe creier pe care medicii nu au putut sa o diagnosticheze la timp.

Rosie Kremer, in varsta de 24 de ani, a murit in chinuri cumplite la 6 ore dupa ce a nascut prin cezariana, relateaza Daily Mail.

In timpul lunilor de sarcina, medicii au crezut ca durerile de cap provocate de tumoarea erau cauzate de o infectie la urechi.

In ultimele luni de sarcina, tanara nu mai putea vorbi coerent, slabise foarte mult si era extrem de bolnava. Mama ei da acum spitalul Cumberland in judecata pentru ca medicii nu tratat-o corect pe Rosie, care s-a stins in 2012.

Britanica a nascut un baietel Bobby, crescut acum de mama ei, Leslie.  "Fata mea a petrecut ultimele 5 luni din viata in pat. Era ca un zombi si avea dureri insuportabile", sustine femeia.

O tomografie realizata dupa deces a aratat ca tanara avea o tumoare uriasa in partea dreapta a creierului. "Daca cineva o gasea la timp, fiica mea avea sanse sa fie salvata" crede mama.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO