A murit intr-un incendiu cauzat de uscatorul de rufe. Povestea tragica a unei femei de doar 49 de ani din Marea Britanie

08-02-2016 21:27

uscator de rufe

Mishell Moloney, o britanica in varsta de 49 de ani din Birmingham, a fost gasita moarta de catre vecini, sambata dupa-amiaza. Femeia era intinsa pe podeaua din dormitorul de la etaj al casei sale.

Alarma a fost data chiar de fiica femeii care nu a putut sa dea de mama ei la telefon. “Fata lui Mishell batea cu putere in usa si striga numele mamei. A spus ca au incercat sa o sune toata ziua si nu a raspuns.” a declarat Eudena Stanford, vecina care a intrat in casa. “Josh (n.r. – baiatul de 14 ani al lui Eudena) a spart un geam pentru a deschide usa casei. Atunci am vazut fumul. Am rascolit toata casa si in cele din urma am gasit-o pe Mishell cazuta pe spate, pe podeaua dormitorului. Am sunat la numarul de urgenta, iar operatorul ne-a spus ce sa facem. I-am facut manevre de resuscitare.” a adaugat vecina.

Pompierii cred ca incendiul a pornit de la un uscator de rufe defect si au pornit o ancheta. Anul trecut a aparut informatia ca mai multe uscatoare de rufe vandute in Marea Britanie incepand cu anul 2011 ar putea fi periculoase.
 

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO