A montat camere prin apartament pentru a vedea cum isi face treaba menajera sa. Ce a vazut pe imagini. VIDEO

Ultima actualizare: 06-02-2015 09:12
camera ascunsa menajera

Matt, tanarul din SUA care a postat filmuletul pe YouTube, scrie ca locuieste singur in apartament si calatoreste foarte mult, asa ca este nevoit ca din cand in cand sa apeleze la menajere, care sa faca ordine prin locuinta.

Inainte de ultima sa excursie, acesta a apelat la o agentie de menajere si a montat mai multe camere in casa, pentru a se asigura ca persoana care este trimisa isi face treaba asa cum trebuie.

La intoarcere, cand s-a uitat peste imagini, Matt a avut o mare surpriza. Acesta a vazut cum primul lucru pe care-l face tanara este... sa se dezbrace de haine si sa ramana in lenjerie intima.

De abia apoi incepe sa faca putina ordine prin casa si sa dea cu aspiratorul, insa cu foarte mari pauze, in care are grija sa se relaxeze. Tanara citeste revistele, se joaca pe Play Station si vorbeste la telefon.

Dupa aceea, menajera are grija sa dea cu aspiratorul, sa spele ferestrele si sa isi spele hainele, pe care si le patase cu suc. La final, inainte sa plece, aceasta se mai uita de cateva ori prin casa, pentru a fi sigura ca a lasat totul in ordine.

Matt a postat clipul pe YouTube, iar pana in prezent a strans peste 18.000.000 de vizualizari. Multi care l-au vazut sustin insa ca este vorba de ceva regizat.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO