A mers la medic pentru o durere de stomac, dar ce a aflat a ingrozit-o. "Mi-am mancat propriul geaman"

Dată publicare: 02-10-2016 16:41
Dată actualizare: 05-10-2016 07:00


Natashjja Heming

Natashjja Heming, o tanara din Australia, a mers la medic dupa ce vreme de aproape un deceniu a suferit de dureri oribile de stomac.

 

Nu mica i-a fost mirarea tinerei din Sydney, in varsta de 22 de ani, cand doctorul a gasit in jurul trompelor ei uterine o formatiune de marimea unei pere continand par, dinti, creier si piele umana. Medicii i-au spus ca este vorba de un dermoid, un chist format din diverse tesuturi umane care a crescut in organismul ei ani de zile.

Natashjja Heming este acum convinsa ca si-a mancat geamanul inca din uterul mamei sale, mai ales ca in familia ei sunt frecvente cazurile de gemeni. Medicii spun ca teoria tinerei nu e complet aberanta – unii specialisti sustin ca dermoidele pot aparea si atunci cand un geaman il absoarbe pe celalalt in uterul matern.

Chistul a fost eliminat in urma unei operatii, altminteri existand riscul ca aceasta formatiune sa continue sa creasca. Natashjja spune ca durerile au inceput cand avea 13 ani, iar de-a lungul timpului, odata ce dermoidul a crescut, au devenit atat de intenese incat au facut-o sa lesine in cateva cazuri.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO